News Flash:

Paste cu branza si mazare la cuptor

10 Noiembrie 2011
6558 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza si mazare la cuptor
Ingrediente: 250 g penne 1 ceasca branza data prin razatoare 2 linguri mazare congelata 20 g unt 1 ceasca lapte 1 lingura faina 1 ardei rosu tocat marunt Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade. Se ung 6 forme micute de placinta. Se fierb pastele si apoi se scurg. Se topeste untul intr-un vas, se adauga faina si se lasa 45 de minute la foc mediu. Se indepateaza vasul de pe foc si se incorporeaza laptele, amestecang constant. Se pune din nou vasul pe foc si se amesteca continuu pana da in fiert. Se reduce focul la minim si se mai lasa 3 minute dupa care se adauga o parte din branza si se amesteca pana cand se topeste branza. Se amesteca apoi sosul cu mazarea, ardeiul si cu pastele. Cu o lingura se pune compozitia in formele pregatite si se presara branza ramasa pe deasupra, apoi se baga la cuptor pentru 20 de minute pana cand prind o crusta aurie. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase paste retete vegetariene branza somon lapte unt faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1500 viz    0 com
2013 viz    0 com
1439 viz    0 com
1213 viz    0 com
3617 viz    0 com
1267 viz    0 com
1089 viz    0 com
1215 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022192 (s)