News Flash:

Paste cu branza la cuptor

15 Decembrie 2011
2383 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza la cuptor
Ingrediente: 150 g paste fainoase 2 oua 200 g branza telemea margarina pesmet 50 ml lapte Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg. Se tapeteaza un vas de ceramica cu pesmet si margarina si se pune un strat de paste, se razuieste branza deasupra, apoi alt strat de paste, iar branza si tot asa pana la final. Se da la cuptorul incins la 200 de grade timp de 30 de minute. Dupa 15 minute se scoate tava si se unge cu ouale batute bine cu sare si lapte. Dupa alte 15 minute se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slaninuta paste retete vegetariene oua branza sarata pesmet lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1238 viz    0 com
2732 viz    0 com
1330 viz    0 com
1176 viz    0 com
2148 viz    0 com
1180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021518 (s)