News Flash:

Paste cu branza la cuptor

8 Aprilie 2014
4676 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500g paste
300g branza (aproximativ)
100g unt
4 oua
 sare
ulei
putin pesmet (optional)

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 180g C. Fierbem pastele in apa cu sare apoi le lasam sa se scurga de apa in strecuratoare. Branza o dam pe razatoarea mare. Intr-un vas termorezistent sau tava mai groasa punem putin ulei si jumatate din cantitatea de paste. Punem si jumatate din cantitatea de branza si putin unt. Si putina sare. Apoi repetam si desupra punem ouale batute bine cu 3-4 linguri lapte sau smantana.

Punem si restul de unt taiat bucatele, saram si bagam tava la cuptor timp de 15-20 min pana pastele se rumenesc frumos deasupra. Servim fierbinti.

Observatii: Puteti unge tava cu ulei sau unt si apoi sa o tapetati cu pesmet.

Paste cu branza la cuptor recomandate de Amalia.

Incearca si niste paste cu branza sarata si slanina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste branza paste cuptor paste slanina branza cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020973 (s)