News Flash:

Paste cu branza

21 Aprilie 2011
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu branza
Ingrediente: 500 g paste 4 linguri ulei sau 1 lingura ulei si 50 g unt 100 ml suc de rosii 150 - 250 b branza telemea busuioc verde sau uscat Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrandu-se 50 ml din apa in care au fiert. Se pune uleiul intr-o cratita si se topeste untul (daca folosim unt la paste). Se adauga pastele si se tin pe foc 2-3 minute, amestecand incontinuu. Se adauga branza rasa, dupa gust, de preferabil astfel incat sa nu mai fie nevoie sa punem sare. Daca pastele par uscate (de regula cand branza este saraca in grasimi) se adauga cateva linguri din apa in care au fiert. Se urmareste formarea unui sos consistent. Se mai tin 1-2 minute pe foc mic amestecand ca sa nu se prinda. Se rastoarna pastele pe un platou incalzit in prealabil si se toarna deasupra sucul de rosii fierbinte. Se decoreaza cu frunze proaspete de busoioc. Aceasta reteta de paste se poate adapta foarte simplu obtinand de fiecare data un rezultat un pic diferit: sosul de rosii poate fi aromat cu busoioc, pastele pot fi stropite cu ulei de masline sau se pot adauga la paste rondele de masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1294 viz    0 com
3171 viz    0 com
1272 viz    0 com
1362 viz    0 com
1347 viz    0 com
3492 viz    0 com
1321 viz    0 com
2462 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019571 (s)