News Flash:

Paste cu bacon si smantana

13 Mai 2016
10839 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 gr file de piept de pui
putina sare
piper negru
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi
2 felii de bacon crud
2-3 rosii
1 pumn de frunze de spanac proaspete
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
1 lingura de fulgi chili
120 gr smantana
100 gr paste fusilli

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
1. Taie pieptul de pui in bucatele mai mici si rumeneste-le in ulei incins. Bineinteles, inainte de a le pune in tigaie, trebuie sa le potrivesti de sare si piper.
2. Taie marunt usturoiul si rosiile.
3. Pune peste carne, in tigaie, rosiile si usturoiul.
4. Dupa cateva minute adauga spanacul si baconul maruntit.
5. Dupa vreo 5 minute pune smantana si potriveste de condimente.
6. Ia mancarea de pe foc si amestec-o cu pastele fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste bacon paste smantana reteta paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3997 viz    0 com
4545 viz    0 com
3696 viz    0 com
3052 viz    0 com
2961 viz    0 com
3344 viz    0 com
3455 viz    0 com
2882 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024336 (s)