News Flash:

Paste cu bacon si piept de pui

13 Februarie 2013
6379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 gr faina
100 gr bacon
225 gr paste
1 dovleac mic taiat in cubulete
salvie
ulei de masline
400 gr piept de pui taiat in cubulete
50 gr parmezan ras
100 gr cascaval ras
30 gr unt
10 gr mustar
550 ml lapte

Mod de preparare:
 
Amesteca dovleacul cu salvia intr-o tava, stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Da la cuptor pentru 40 de minute. Incinge putin ulei intr-o tigaie si prajeste baconul pana cand devine crocant. Adauga si pieptul de pui si lasa pe foc timp de 10 minute. Intre timp fierbe pastele.

Pentru sos, amesteca parmezanul cu cascavalul. Combina untul, faina si laptele intr-o cratita si lasa pe foc timp de 10 minute, dupa care adauga amestecul de branza. Asezoneaza cu sare si piper si adauga si mustarul.
 
Peste dovleacul din tava adauga carnea de pui, baconul, pastele si sosul. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Pastele la cuptor cu pui si dovleac se servesc calde, cu parmezan ras si patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bacon paste dovleac salvie parmezan ras cascaval ras unt mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3106 viz    0 com
2983 viz    0 com
1872 viz    0 com
8362 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022309 (s)