News Flash:

Paste cu bacon si parmezan

15 Martie 2019
738 Vizualizari | 0 Comentarii

Aceste paste cu bacon sunt atat de bune incat creeaza dependenta. Daca nu ne credeti, va invitam sa le incercati.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 6 felii bacon
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml vin lab
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 50 g smantana
  • 100 g crema de branza
  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g parmezan
  • 450 g paste
  • 200 g mazare fiarta
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Incingi cuptorul, stropesti usturoiul cu ulei, il invelesti in folie de luminiu si-l dai la cuptor 30-35 de minute. Il lasi la racorit si-l descojesti. Rumenesti baconul si-l scoti pe un servet pentru a se absorbi excesul de grasime. Pui in loc pieptul de pui taiat cubulete. Amesteci pana ce carnea se patrunde. Scoti carnea si calesti ceapa tocata pana devin usor sticloasa. Adaugi vinul si usturoiul pasat. Dupa ce s-a evaporat lichidul, torni laptele, adaugi faina, dupa care pui smantana, parmezanul, crema de branza si condimentezi cu sare si piper dupa gust. Adaugi mazarea, puiul si pastele preparate conform instructiunilor de pe ambalaj. Rupi baonul si-l adaugi in compozitie. Mai tii pe foc cateva minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste bacon paste parmezan reteta paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017567 (s)