News Flash:

Paste cu bacon si cimbru

15 Iulie 2019
278 Vizualizari | 0 Comentarii

Un preparat delicios, aromat datorita cimbrului si se face rapid. Incearca pastele cu bacon si cimbru fie pentru un pranz copios ori o cina delicioasa, ca sa te convingi cat sunt de bune.

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 400 g ciuperci
  • 300 g bacon
  • 3-4 rosii
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 50 g unt
  • 1-2 crengute cimbru

Mod de preparare:

Se pun pastele sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare si cu o lingurita de ulei, ca sa nu se lipeasca intre ele, si se acopera cu un capac. Dupa ce au fiert, se scot din oala si se dau in 2-3 jeturi de apa rece. Se pun apoi in strecuratoare si se acopera cu o folie ca sa nu se usuce.
Intre timp, se curata ciupercile, se taie si se calesc in unt amestecat cu ulei de masline. Se taie baconul fasii mari, care se pun peste ciuperci si se calesc in continuare la foc, pana capata o crusta crocanta. Pastele se asaza intr-un bol, se amesteca cu ciupercile si baconul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se orneaza cu feliute de rosii si crengute de cimbru.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste bacon reteta paste paste cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025073 (s)