News Flash:

Paste cu anghinare si feta

6 Octombrie 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu anghinare si feta
Ingrediente: 250 g paste farfalle (sau penne, fusilli, rigattoni) 6 anghinare mici (proaspete) ½ ceasca branza feta 2 catei de usturoi 3 linguri de busuioc proaspat 3 linguri de patrunjel verde ½ ceasca de rosii ½ ceasca de masline 2 linguri de capere 100 ml suc de lamaie 100 ml suc de rosii 2 linguri de ulei de masline ½ lingurita de sare Mod de preparare: Se indeparteaza tulpinile de anghinare. Se curata coaja, se indeparteaza frunzele exterioare pentru a dezvalui miezul galben-verde. Se taie in sferturi. Se amesteca 50 ml suc de lamaie cu 2 cesti de apa intr-un bol. Se adauga anghinarea in acest suc pentru a preveni decolorarea. Se scurge. Se gateste la aburi aproximativ 20 de minute. Intr-o oala mare se fierb 2 litri de apa. Se adauga sarea si pastele. Se fierb al dente, circa 10 minute. Se scurg si se clatesc cu apa rece. Pentru a face sosul de salata: se combina sucul de rosii, uleiul de masline, sucul de lamaie care a ramas, usturoiul, patrunjelul, busuiocul, sarea si se amesteca cu ajutorul blenderului. Se amesteca anghinarea, pastele, caperele, rosiile tocate, branza feta rasa si maslinele intr-un castron mare de salata. Se toarna sosul si se amesteca bine. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar paste retete vegetariene ghebe bruschete masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1079 viz    0 com
4406 viz    0 com
2339 viz    0 com
928 viz    0 com
1074 viz    0 com
3013 viz    0 com
2014 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016669 (s)