News Flash:

Paste cremoase si spanac

27 Iunie 2011
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cremoase si spanac
?Ingrediente: 5oo g de paste fusilli 1 borcan de ciuperci feliate 300 g masline negre sau maro 300 g sunca presata de pui sau porc 2 ardei capia 350 ml sos de maioneza 1 legatura patrunjel 1 lamaie 1 lingurita de sare 1/2 lingurita de piper alb Mod de preparare: Pastele se fierb 15 minute, se pun in apa rece si se lasa 10 minute sa se mai unfle. Apoi se pun la scurs in strecuratoare. Se amesteca pastele cu ingredientele taiate. Se pune sosul de maioneza peste ingrediente si se amesteca totul. Se potriveste de sare si piper si se stoarce jumatate din lamaie in salata. Se pune salata in casoreta, deasupra felii de lamaie si se astupa. Se lasa la frigider cel putin 2 ore. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ulei vegetal carnati afumati rosie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1606 viz    0 com
1634 viz    0 com
1043 viz    0 com
1746 viz    0 com
950 viz    0 com
1012 viz    0 com
1088 viz    0 com
864 viz    0 com
1512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019547 (s)