News Flash:

Paste colorate cu spanac

13 Octombrie 2011
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste colorate cu spanac
Ingrediente: Paste: 1 ou faina 4-5 linguri piure de spanac sare Sos: 1 dovlecel mai mic 3-4 catei de usturoi 5-6 linguri sos de rosii cimbru busuioc piper sare Mod de preparare: Piure de spanac: Se fierbe spanacul, se scurge bine de apa apoi se paseaza cu blenderul. Aluatul colorat pentru paste se obtine amestecand oul cu pireul de spanac, sare si faina cat cuprinde. Se framanta bine si se intinde in foaie foarte subtire. Se decupeaza apoi formele de patratele (sau orice alte forme). Se pune apa cu sare la fiert, iar cand aceasta da in clocot se introduc pastele si se lasa sa fiarba pana cand devin al dente, adica se inmoaie si pot fi mestecate. Sosul: Intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat feliute in 2-3 linguri ulei, se adauga dovlecelul curatat de coaja si taiat in cuburi mici. Se lasa pana se inmoaie, apoi se pune sosul de rosii. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, busuioc, cimbru. Se strecoara pastele si se adauga peste sosul obtinut. Se amesteca bine toate ingredientele si se opreste focul. Pastele colorate cu spanac, se servesc calde, cu parmezan ras deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza calita paste untura cartofi taranesti bruschete patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016946 (s)