News Flash:

Paste cochilii cu carne tocata si ciuperci

18 Septembrie 2013
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 paste cochilie uriase
800 gr carne tocata din piept de curcan
400 gr ciuperci
1 ceapa
2 catei de usturoi tocat marunt
sare
chili
rozmarin
patrunjel verde
100 gr cascaval
100 gr pasta de tomate
2 rosii

Mod de preparare:

Ceapa tocata am calit-o in 2 linguri de ulei in wok, am adaugat carnea si ciupercile taiate cubulete, condimentele si usturoiul. Cand totul a fost gata, am dat deoparte de pe foc. Pastele se fierb in apa cu sare cam 8-10 min. avem grija sa nu le rupem cand le scoatem din apa. Le-am scurs de apa apoi le-am umplut cu amestecul de carne si le-am asezat frumos una langa alta in tava.

Deasupra am asezat felii de rosii, peste care am presarat putin rozmarin, apoi am pus sosul de rosii (pasta de tomate cu putina apa) si la final cascaval ras.
Cuptorul l-am incalzit inainte cam la 200 de grade, am redus apoi focul si am pus tava pe care am lasat-o apoi 6-7 min, pana cand se topeste bine cascavalul peste paste.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020911 (s)