News Flash:

Paste carbonara, exact ca in Italia, din 6 ingrediente. Nu stiu reteta mai buna ca asta

3 Aprilie 2017
35634 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
65 g costita, taiata cuburi
1 catel de usturoi, zdrobit
1 ou + 2 galbenusuri
25 g parmezan, razuit plus pentru servit
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

1. Fierbe spaghetele conform instructiunilor inscrise pe ambalaj.
2. Incinge uleiul intr-un vas larg neaderent si prajeste costita 5 minute sau pana cand se rumeneste si devine crocanta. Adauga usturoiul si tine pe foc 1 min. Ia vasul de pe foc si lasa deoparte.
3. Scurge pastele de lichid si pastreaza deoparte putin din apa de fiert. Combina oul cu parmezanul si galbenusurile si potriveste gustul de sare si piper.

Citeste si despre Paste cu dovlecei - Satioase si sanatoase

Adauga pastele in vasul cu costita si toarna desupra oul cu parmezan, amestecand continuu. Pastele trebuie sa coaguleze oul treptat. Daca pare prea uscat, adauga  putina apa de la fiert.
4. Presara patrunjel si  parmezan si serveste.

Sfaturi de la profesionisti:
- In loc de spaghete poti folosi paste din faina fara gluten sau din faina integrala. La fel de bine merg papardelle sau tagliatelle.
- Foloseste clestii speciali pentru a amesteca si a servi pastele.
- Foloseste alta combinatie de branza si verdeata: spre exemplu branza de capra si salvie sau branza Ceddar si ceapa verde.

sursa: avantaje
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste carbonara retete paste
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021930 (s)