News Flash:

Paste carbonara cu pancetta si mozzarella

24 Mai 2013
3072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g spaghete
4 dovlecei medii
400 g pancetta afumata
150 ml smantana
150 g parmezan
150 g mozzarella
3 galbenusuri
sare
piper
busuioc
ulei de masline
usturoi

Mod de preparare:

Pastele se fierb in apa cu sare, urmand indicatiile de pe ambalaj. In plus, la apa cu sare se mai adauga si putin ulei. Cand sunt gata, se scurg de apa. Se pune putin ulei de masline peste acestea. Dovleceii se curata de coaja si se taie feliute foarte subtiri. Acestea se pun la calit impreuna cu pancetta afumata si usturoiul zdrobit. Mozzarella cu smantana se amesteca bine. La acestea se adauga sarea si galbenusurile de ou. Se amesteca iar. Compozitia obtinuta se pune peste spaghetele fierbinti. Apoi se adauga si dovlecelul calit. Se presara busuioc. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pastele rezultate se pun in farfurii intinse. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras presarat pe deasupra.

sursa: gradina.mea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete pancetta afumata parmezan busuioc parmezan ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020985 (s)