News Flash:

Paste Carbonara

4 Aprilie 2011
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Spagheti Carbonara
Mod de preparare al acestei retete culinare: Galbenusul se freaca cu smantana si se toarna peste spaghetele fierte. Slanina taiata cuburi se prajeste pana devine rumena si se presara peste spaghete. Se serveste cu cascaval ras deasupra. Ingredientele retetei culinare: 400 g spaghete, 300 ml smantana, 1 galbenus, 200 g slanina afumata, 250 g cascaval ras, sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1354 viz    0 com
3510 viz    0 com
1344 viz    0 com
2488 viz    0 com
1973 viz    0 com
1325 viz    0 com
1625 viz    0 com
2424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018925 (s)