News Flash:

Paste Carbonara

4 Aprilie 2011
1420 Vizualizari | 0 Comentarii
Spagheti Carbonara
Mod de preparare al acestei retete culinare: Galbenusul se freaca cu smantana si se toarna peste spaghetele fierte. Slanina taiata cuburi se prajeste pana devine rumena si se presara peste spaghete. Se serveste cu cascaval ras deasupra. Ingredientele retetei culinare: 400 g spaghete, 300 ml smantana, 1 galbenus, 200 g slanina afumata, 250 g cascaval ras, sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1403 viz    0 com
3573 viz    0 com
1468 viz    0 com
2579 viz    0 com
2021 viz    0 com
1382 viz    0 com
1692 viz    0 com
2491 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015255 (s)