News Flash:

Paste Carbonara

4 Aprilie 2011
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Spagheti Carbonara
Mod de preparare al acestei retete culinare: Galbenusul se freaca cu smantana si se toarna peste spaghetele fierte. Slanina taiata cuburi se prajeste pana devine rumena si se presara peste spaghete. Se serveste cu cascaval ras deasupra. Ingredientele retetei culinare: 400 g spaghete, 300 ml smantana, 1 galbenus, 200 g slanina afumata, 250 g cascaval ras, sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1291 viz    0 com
3356 viz    0 com
1216 viz    0 com
2359 viz    0 com
1891 viz    0 com
1243 viz    0 com
1532 viz    0 com
2331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019811 (s)