News Flash:

Paste canneloni cu spanac si telemea

16 Ianuarie 2014
2269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie de canneloni (400 g)
400 g spanac congelat
sare
un praf de busuioc
250 g branza telemea rasa
200 ml smantana
1 cana de cascaval ras

Mod de preparare:

Spanacul se pune la fiert in apa plata cu sare si praful de busuioc. Dupa ce a fiert, se amesteca cu branza rasa si se lasa sa se raceasca. Se unge cu unt o forma de yena, apoi se umplu canneloni cu compozitia de spanac. Se asaza unul langa altul in tava, apoi se toarna smantana pe deasupra (cat sa-i acopere) si se presara cascavalul ras pe deasupra. Se lasa la cuptor circa 25 de minute si se servesc calzi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015464 (s)