News Flash:

Paste bucatini cu smantana si legume

4 Iunie 2014
2595 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g de paste bucatini
200 g de smantana
100 g de parmezan
2 dovlecei
2 vinete
100 g de rosii
100 g de sparanghel verde
busuioc

Mod de preparare:

Legumele se taie felii subtiri si se prepara la gratar. La fel si sparanghelul. Intre timp, pastele se fierb, se presara cu parmezan si ulei de masline, dupa care se adauga legume. Se serveste cu sos de rosii parfumate cu busuioc.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste dovlecei paste smantana retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021290 (s)