News Flash:

Paste Bucatini cu parmezan

26 Octombrie 2011
856 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste Bucatini cu parmezan
Ingrediente: 200 gr paste Bucatini 3 linguri faina 35 gr unt 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, zdrobit 1 fir de busuioc, frunzele rupte si tocate marunt 1 fir de rozmarin, frunzele rupte si tocate marunt 750 ml bulion de rosii 2 linguri zahar sare de mare piper negru parmezan ras Mod de preparare: Pentru sos, se topeste untul intr-o cratita, apoi se adauga ceapa si zaharul. Se caleste ceapa pana cand se inmoaie putin. Se adauga usturoiul si se caleste cateva secunde. Se presara faina si se caleste putin, amestecand continuu. Se toarna bulionul de rosii, la inceput 100 ml, si se amesteca bine. Se lasa sosul sa fiarba. Se pun rozmarinul, busuiocul, sarea de mare si piperul negru dupa gust. Sosul obtinut se paseaza pana devine fin si omogen apoi se pune iar pe foc, lasand sa fiarba pana cand se ingroasa. Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, dupa care se amesteca cu sosul de rosii. Pastele se servesc presarate cu parmezan dupa gust. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene faina unt sos ragu piper negru sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1150 viz    0 com
1547 viz    0 com
2722 viz    0 com
1105 viz    0 com
1019 viz    0 com
1962 viz    0 com
1875 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016887 (s)