News Flash:

Paste Bucatini cu parmezan

26 Octombrie 2011
930 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste Bucatini cu parmezan
Ingrediente: 200 gr paste Bucatini 3 linguri faina 35 gr unt 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, zdrobit 1 fir de busuioc, frunzele rupte si tocate marunt 1 fir de rozmarin, frunzele rupte si tocate marunt 750 ml bulion de rosii 2 linguri zahar sare de mare piper negru parmezan ras Mod de preparare: Pentru sos, se topeste untul intr-o cratita, apoi se adauga ceapa si zaharul. Se caleste ceapa pana cand se inmoaie putin. Se adauga usturoiul si se caleste cateva secunde. Se presara faina si se caleste putin, amestecand continuu. Se toarna bulionul de rosii, la inceput 100 ml, si se amesteca bine. Se lasa sosul sa fiarba. Se pun rozmarinul, busuiocul, sarea de mare si piperul negru dupa gust. Sosul obtinut se paseaza pana devine fin si omogen apoi se pune iar pe foc, lasand sa fiarba pana cand se ingroasa. Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, dupa care se amesteca cu sosul de rosii. Pastele se servesc presarate cu parmezan dupa gust. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene faina unt sos ragu piper negru sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1238 viz    0 com
1627 viz    0 com
2960 viz    0 com
1153 viz    0 com
1108 viz    0 com
2032 viz    0 com
2040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016401 (s)