News Flash:

Paste bolognese - Reteta dupa care se dau in vant italienii

14 Martie 2017
2952 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr carne tocata de vitel
150 gr carne tocata de porc
O punga de spaghetti
O cutie sos tomate
2 cepe mari
3 catei de usturoi
Busuioc
Patrunjel
3 linguri ulei de masline
O rotita mica de parmezan
1/2 pahar cu vin alb

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline. Cand aceasta este rumenita (nu arsa) se adauga carnea tocata si usturoiul pisat si se amesteca bine.
Dupa cateva minute, se adauga vinul alb si se lasa pe foc pana cand acesta se evapora.
Rosiile, date pe razatoare, se adauga peste carne si se lasa sa fiarba in jur de 30 de minute.
Intre timp se fierb pastele, iar dupa ce au fiert, se adauga peste ele sosul preparat.
Pastele bolognese se servesc calde, presarate cu busuioc, patrunjel si parmesan

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste bolognese
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023680 (s)