News Flash:

Paste Arrabbiata

15 Septembrie 2011
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste Arrabbiata
Ingrediente: 350 g paste fierte si scurse ½ cana supa de peste 700 g rosii din conserva 1 lingura ulei de masline 1 lingura unt 3 catei usturoi ¼ lingurita sare ½ legatura patrunjel Mod de preparare: Usturoiul tocat se caleste putin in unt si ulei de masline. Se adauga rosiile, supa de peste si sarea si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute. Se adauga si patrunjelul tocat si se stinge focul. Se pune sosul peste pastele calde si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene tacamuri patrunjel usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016573 (s)