News Flash:

Paste alla puttanesca

4 Februarie 2013
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr paste
9 rosii
12 ansoa
20 gr capere
20 ml ulei de masline
1 lingurita zahar
3 catei de usturoi
1/2 lingurita fulgi de ardei iute
50 ml vin alb
50 gr parmezan ras
8 masline verzi tocate
1 legatura patrunjel tocat
 
Mod de preparare:

Taie rosiile pe jumatate si asaza-le intr-o tava. Presara pe deasupra zaharul si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 1 ora. Incinge uleiul de masline intr-o cratita, adauga usturoiul si caleste timp de 10 minute. Adauga apoi ansoa si fulgii de ardei. Dupa 10 minute adauga vinul, rosiile coapte si parmezanul si mai lasa pe foc jumatate de ora. Intre timp fierbe pastele. Cand sunt gata scurge-le bine si amesteca-le imediat cu maslinele si caperele. Adauga apoi sosul si amesteca.
Pastele alla puttanesca se servesc cu parmezan ras si patrunjel tocat. Alaturi se poate servi un pahar de vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste rosii ansoa capere zahar vin alb parmezan ras tava cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015338 (s)