News Flash:

Paste Alfredo

1 Iunie 2011
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste Alfredo
Ingrediente: 200 gr paste (fettuccine, tagliatelle, spaghetti) 100 gr unt gras (80%) la temperatura camerei 125 gr parmezan 1 catel usturoi 1 priza nucsoara sare piper Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se rade parmezanul pe razatoarea mica. Se freaca untul pana devine cremos si apoi se amesteca cu parmezanul pana se omogenizeaza. Frecati fundul platoului in care veti prepara pastele cu partea taiata a unei jumatati de catel de usturoi. Cand pastele sunt fierte, se incalzeste platou ceramic sau o farfurie mare in cuptor, in microunde sau direct pe plita. Nu trebuie sa fie fierbinte platoul, doar cald. Pregatiti o lingura si o furculita, sa le aveti la indemana pentru ca urmatorii pasi se fac rapid. Crema de unt cu parmezan o distribuiti cu o lingurita pe fundul platoului. Untul va incepe sa se topeasca usor. Retineti 2-3 linguri din apa in care au fiert pastele. Se strecoara pastele de apa si se arunca rapid pe platou. Cu lingura si furculita incepeti sa amestecati in paste astfel incat sa incorporati in ele toata crema de unt cu parmezan. Acestea se vor topi si incet, incet vor crea un sos cremos care va acoperi pastele. Daca vi se pare cam vascos sosul si pare ca nu adera bine la paste adaugati apa de pe paste. Presarati sare, 2-3 prize de piper si nucsoara. Mai amestecati o data. Serviti imediat pe farfurii incalzite in prealabil (le tineti in cuptor la o temp. mica), altfel pastele se sleiesc rapid. Se servesc presarate cu piper. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura sarmale usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1565 viz    0 com
1634 viz    0 com
945 viz    0 com
5461 viz    0 com
1871 viz    0 com
963 viz    0 com
933 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021065 (s)