News Flash:

Pasta picanta din avocado

11 Martie 2013
2154 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cartof dulce
1 lingurita mustar raw
1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte)
1 avocado
zeama de la 1/2 bucata lamaie
1 legatura patrunjel verde
1/2 bucata ceapa
5 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
1/2 lingurita chimen macinat
sos de soya Soyu - dupa gust
piper macinat - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust

Mod de preparare:

Cartoful si avocado se taie cubulete mici, ceapa se taie cat mai marunt si patrunjelul se toaca. Cartoful, mustarul, avocado, si uleiul se amesteca foarte bine in robotul cu lama in S, pana devine o crema foarte fina. Se adauga condimentele, sosul de soia si se mai amesteca putin pana se omogenizeza. Pasta se pune intr-un castron, se adauga ceapa si patrunjelul si se amesteca totul cu o lingura de lemn.
Se serveste pe paine raw.

Pasta picanta recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof dulce mustar raw avocado patrunjel verde ceapa chimen macinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2098 viz    0 com
3315 viz    0 com
1279 viz    0 com
2267 viz    0 com
2447 viz    0 com
2265 viz    0 com
2741 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014699 (s)