News Flash:

Pasta din spanac si busuioc

12 Octombrie 2011
1806 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta din spanac si busuioc
Ingrediente: 300 g spanac congelat 1 cana de parmezan ras 2 catei de usturoi 2 linguri de zeama de lamaie 1/4 cana de busuioc proaspat 2 linguri de ulei de masline Mod de preparare: La inceput se fierbe spanacul, se scurge de zeama si se paseaza. Dupa aceea se amesteca cu busuiocul tocat marunt, usturoiul pisat, zeama de lamaie, parmezanul ras si uleiul de masline si se pune la frigider. Cu pasta obtinuta se fac sandvisuri cu paine prajita. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac bucataria internationala retete vegetariene sarmale usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1783 viz    0 com
2005 viz    0 com
1289 viz    0 com
1222 viz    0 com
1996 viz    0 com
1366 viz    0 com
2619 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012866 (s)