News Flash:

Pasta din peste cu ceapa

1 Martie 2013
3288 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg peste fiert rasol
100 g ceapa
150 g unt
3 linguri ulei
ienibahar
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea rezultata din pestele fiert rasol se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa tocata si calita in ulei cu ½ lingurita sare si contimente, la foc mic, pana devine lucioasa, fara sa se ingalbeneasca. Untul se freaca pana cand se inmoaie, apoi se adauga tocatura, se amesteca bine si se pune sare fina, daca mai este nevoie. Cu acesta pasta se pot face sandvisuri. Se aranjeaza pe platou si se servesc ca fel intai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa unt ulei ienibahar piper sare sare fina platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013951 (s)