News Flash:

Pasta de unt cu telina si ceapa

13 Martie 2013
1847 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g telina
150 g unt
1 legatura verdeturi
1 ceapa rosie
1 gogosar sau ardei gras rosu
1/2 lingurita pulbere de alge
1/2 lingurita pulbere de plante aromatice si condimentate


Mod de preparare:

Telina se spala foarte bine, se curata cat mai subtire de coaja, se da pe razatoarea de sticla, se amesteca cu untul frecat spuma, ceapa taiata marunt odata cu verdeturile si pulberile. Se pune pe felii de paine neagra sau pe farfurie si se orneaza cat mai estetic cu verdeata si felii de gogosari.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina unt legatura verdeturi ceapa rosie gogosar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2157 viz    0 com
2101 viz    0 com
3321 viz    0 com
1284 viz    0 com
2274 viz    0 com
2448 viz    0 com
2274 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020162 (s)