News Flash:

Pasta de unt cu ridiche si marar

13 Martie 2013
1646 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g ridichi (cu tot cu frunzele fragede)
200 g unt
1 legatura marar si asmatuchi
1/2 lingurita pulbere de plante aromatice si condimentate
1/2 lingurita pulbere de alge
2 rosii

Mod de preparare:

Se detaseaza ridichea de frunze, se spala bine, se curata, se da pe razatoarea de sticla, se amesteca cu frunzele ei si cu verdeturile care au fost bine spalate si taiate marunt, precum si cu pulberile si untul frecat spuma. Se decoreaza cu felii de rosii si verdeturi de sezon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi unt legatura marar asmatuchi rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2218 viz    0 com
2141 viz    0 com
3505 viz    0 com
1317 viz    0 com
2350 viz    0 com
2470 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019846 (s)