News Flash:

Pasta de sunca

18 Aprilie 2011
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de sunca
Ingrediente: 300 gr sunca afumata (sau ciolan afumat) 2 foi dafin 2 oua 1 fir ceapa verde 1 ceapa mica uscata (cca 25 gr) 2 linguri mustar 25 gr unt topit Preparare: 1. Sunca se taie bucati mai mici ca sa fiarba mai repede. Sunca trebuie sa fie destul de grasa, cam 1/3 grasime si restul carne pentru a iesi pasta cremoasa. 2. Se pune sunca la fiert cu foile de dafin. Se lasa la fiert cam 45 minute, pana sunca e moale. In ultimele 10 minute se arunca si ouale in oala. 3. Se pun in robot (sau se toaca cu masina de carne) sunca, ceapa, ouale. Se mixeaza bine pana se face totul pasta. 4. Puneti pasta intr-un bol si adaugati mustarul, untul, condimentati cu sare si piper. Lasati la frigider minim 1 ora. Serviti pe paine prajita cu ridichi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3938 viz    0 com
2046 viz    0 com
1067 viz    0 com
1602 viz    0 com
928 viz    0 com
1258 viz    0 com
1601 viz    0 com
1083 viz    0 com
1276 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016832 (s)