News Flash:

Pasta de sunca

18 Aprilie 2011
1420 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de sunca
Ingrediente: 300 gr sunca afumata (sau ciolan afumat) 2 foi dafin 2 oua 1 fir ceapa verde 1 ceapa mica uscata (cca 25 gr) 2 linguri mustar 25 gr unt topit Preparare: 1. Sunca se taie bucati mai mici ca sa fiarba mai repede. Sunca trebuie sa fie destul de grasa, cam 1/3 grasime si restul carne pentru a iesi pasta cremoasa. 2. Se pune sunca la fiert cu foile de dafin. Se lasa la fiert cam 45 minute, pana sunca e moale. In ultimele 10 minute se arunca si ouale in oala. 3. Se pun in robot (sau se toaca cu masina de carne) sunca, ceapa, ouale. Se mixeaza bine pana se face totul pasta. 4. Puneti pasta intr-un bol si adaugati mustarul, untul, condimentati cu sare si piper. Lasati la frigider minim 1 ora. Serviti pe paine prajita cu ridichi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4029 viz    0 com
2196 viz    0 com
1115 viz    0 com
1657 viz    0 com
967 viz    0 com
1330 viz    0 com
1676 viz    0 com
1135 viz    0 com
1321 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019056 (s)