News Flash:

Pasta de spanac si acaju

25 Iulie 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de spanac si acaju
Ingrediente: 200 gr seminte de acaju zeama unei lamai 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de masline 2 bucati arpagic 2 rosii mici, cherry 1 mana de frunze de spanac sare piper verde Mod de preparare: Intr-un vas de mixer se amesteca bine zeama de lamaie, usturoiul arpagicul, uleiul de masline si rosiile cherry. Semintele de acaju se dau prin rasnita si se pun in vasul de mixer, apoi se adauga frunzele de spanac, sare si piper verde. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.akshayapatram.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive retete vegetariene usturoi oase afumate cimbrisor salbatic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
1692 viz    0 com
1769 viz    0 com
1257 viz    0 com
1483 viz    0 com
974 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018726 (s)