News Flash:

Pasta de somon

31 Martie 2011
15194 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de somon
Ingrediente:

Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:
160 gr de somon roz din conserva
3 linguri de cas putin sarat
1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza)
piper, sare
marar dupa pofta

Mod de preparare:

Imaginatia iti este cel mai mult solicitata pentru micul-dejun. Este important sa mananci in fiecare dimineata. Eu prefer sa ma trezesc devreme ca sa am timp sa mananc in tihna. Cum salamurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu sunt foarte consistenti, oua nu poti manca in fiecare zi, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa pregatesti ceva cu o seara inainte si care sa stea cateva zile la frigider. Poti face un pate cu ciuperci, acela cu coniac, sau aceasta pasta de somon.

Somonul se scurge de ulei si se curata daca are vreun os. Se zdrobeste cu furculita, impreuna cu branza. Apoi se adauga treptat hreanul si amesteci toate celelalte ingrediente. Se condimenteaza dupa gust, dupa care se pune intr-un bol si se acopera cu folie alimentara.

supa instant urzici somon afumat marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 25 queries | Mysql time :0.012014 (s)

loading...