News Flash:

Pasta de rosii cu busuioc si ceapa

16 Mai 2011
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pasta de rosii cu busuioc si ceapa
Ingrediente: cam 500 g rosii 1/2 ceapa alba 1/2 ceapa rosie 2 crengute de busuioc verde sare, piper, oregano 1 lingurita zahar suc de lamaie, cam 2-3 lg Mod de preparare: Rosiile se toaca cubulete mici, ceapa se taie solzisori; intr-o cratita se incing cam 50 ml ulei de masline extravirgin si se caleste putin ceapa. Se adauga rosiile si se calesc impreuna vreo 15 min, se adauga apoi busuiocul taiat marunt, oregano, sare, piper si putin zahar, suc de lamaie si o cana de apa. Se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Apoi se da totul prin robot sa se faca o pasta fina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bruschete ceapa salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
2027 viz    0 com
3562 viz    0 com
2449 viz    0 com
1233 viz    0 com
1281 viz    0 com
1561 viz    0 com
1523 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019501 (s)