News Flash:

Pasta de rosii cu busuioc si ceapa

16 Mai 2011
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pasta de rosii cu busuioc si ceapa
Ingrediente: cam 500 g rosii 1/2 ceapa alba 1/2 ceapa rosie 2 crengute de busuioc verde sare, piper, oregano 1 lingurita zahar suc de lamaie, cam 2-3 lg Mod de preparare: Rosiile se toaca cubulete mici, ceapa se taie solzisori; intr-o cratita se incing cam 50 ml ulei de masline extravirgin si se caleste putin ceapa. Se adauga rosiile si se calesc impreuna vreo 15 min, se adauga apoi busuiocul taiat marunt, oregano, sare, piper si putin zahar, suc de lamaie si o cana de apa. Se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Apoi se da totul prin robot sa se faca o pasta fina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii bruschete ceapa salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1100 viz    0 com
1904 viz    0 com
3362 viz    0 com
2307 viz    0 com
1127 viz    0 com
1122 viz    0 com
1392 viz    0 com
1324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014313 (s)