News Flash:

Pasta de rosii cu busuioc si ceapa

16 Mai 2011
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de rosii cu busuioc si ceapa
Ingrediente: cam 500 g rosii 1/2 ceapa alba 1/2 ceapa rosie 2 crengute de busuioc verde sare, piper, oregano 1 lingurita zahar suc de lamaie, cam 2-3 lg Mod de preparare: Rosiile se toaca cubulete mici, ceapa se taie solzisori; intr-o cratita se incing cam 50 ml ulei de masline extravirgin si se caleste putin ceapa. Se adauga rosiile si se calesc impreuna vreo 15 min, se adauga apoi busuiocul taiat marunt, oregano, sare, piper si putin zahar, suc de lamaie si o cana de apa. Se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Apoi se da totul prin robot sa se faca o pasta fina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii bruschete ceapa salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1075 viz    0 com
1875 viz    0 com
3296 viz    0 com
2273 viz    0 com
1096 viz    0 com
1083 viz    0 com
1344 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013687 (s)