News Flash:

Pasta de rosii cu busuioc si ceapa

16 Mai 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de rosii cu busuioc si ceapa
Ingrediente: cam 500 g rosii 1/2 ceapa alba 1/2 ceapa rosie 2 crengute de busuioc verde sare, piper, oregano 1 lingurita zahar suc de lamaie, cam 2-3 lg Mod de preparare: Rosiile se toaca cubulete mici, ceapa se taie solzisori; intr-o cratita se incing cam 50 ml ulei de masline extravirgin si se caleste putin ceapa. Se adauga rosiile si se calesc impreuna vreo 15 min, se adauga apoi busuiocul taiat marunt, oregano, sare, piper si putin zahar, suc de lamaie si o cana de apa. Se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Apoi se da totul prin robot sa se faca o pasta fina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bruschete ceapa salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1170 viz    0 com
1969 viz    0 com
3473 viz    0 com
2377 viz    0 com
1174 viz    0 com
1211 viz    0 com
1486 viz    0 com
1423 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019465 (s)