News Flash:

Pasta de peste cu maioneza - FOTO

28 Decembrie 2011
5216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 fileuri de peste
1 ceapa medie
2-3 linguri de maioneza cu usturoi
cimbru
putin patrunjel proaspat
felii de lamaie pt decor
2 foi de dafin
cativa catei de usturoi

Mod de preparare:

Am taiat ceapa marunt, marunt si am calit-o in putin ulei de masline, am adaugat cimbru, sare, piper, dafin, patrunjel si apa si am lasat la fiert 10 min, dupa care am adaugat pestele si l-am mai lasat inca cca 10 min. Dupa ce s-a fiert, l-am strecurat bine si l-am faramitat, apoi l-am amestecat cu maioneza si un catel de usturoi tocat marunt.

sursa reteta si fotografie: adniasblog.blogspot.com

Citeste si Pasta de peste
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pasta_de_peste_cu_maioneza2.JPG
ceapa cimbru patrunjel usturoi citeste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2590 viz    0 com
1386 viz    0 com
1337 viz    0 com
3740 viz    0 com
4381 viz    0 com
2887 viz    0 com
1534 viz    0 com
2125 viz    0 com
1506 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013978 (s)