News Flash:

Pasta de peste cu bulion

19 August 2013
3883 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg peste mare
2 kg ceapa
2 kg morcov
1 litru ulei
500 ml otet 9 grade
500 ml apa
400 grame bulion (800 ml suc de rosii)
foi dafin
sare
piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala bine si apoi se pune la fiert (intreg) in jur de 6-7 ore impreuna cu otetul, apa, sarea si jumatate din cantitatea de ulei. Cand este gata se da la racit, se alege de oase si se da prin masina de tocat carne.
Ceapa se toaca foarte marunt. Morcovul se da prin razatoarea mica. Punem ceapa si morcovul peste peste, adaugam restul de ulei, bulionul, foile de dafin si piperul.
Se mai lasa la fiert pana se incheaga si se ridica uleiul la suprafata (1 – 1.5 ore).
Pasta de peste fierbinte se pune in borcane de 800 grame (incalzite in prealabil) si se sterilizeaza la cuptor 10 minute la foc mic.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste mare morcov bulion foi dafin piper borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021082 (s)