News Flash:

Pasta de peste

19 Ianuarie 2012
2298 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de peste
Ingrediente:

2 fileuri de peste
2 foi de dafin
cativa catei de usturoi
1 ceapa medie
cimbru
2-3 linguri de maioneza cu usturoi
putin patrunjel proaspat
felii de lamaie pentru decor

Mod de preparare:


Am taiat ceapa marunt, marunt si am calit-o in putin ulei de masline, am adaugat cimbru, sare, piper, dafin, patrunjel si apa si am lasat la fiert 10 min, dupa care am adaugat pestele si l-am mai lasat inca cca 10 min. Dupa ce s-a fiert, l-am strecurat bine si l-am faramitat, apoi l-am amestecat cu maioneza si un catel de usturoi tocat marunt.
Pasta de peste pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pasta_de_peste2.JPG
usturoi ceapa cimbru patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1483 viz    0 com
1209 viz    0 com
6190 viz    0 com
1824 viz    0 com
5988 viz    0 com
1499 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020379 (s)