News Flash:

Pasta de peste

2 August 2011
1495 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de peste
Ingrediente: 2 conserve de peste in uleiceapa 100 g margarina zeama de lamaie sare piper Mod de preparare: Dupa ce se scurge de ulei, pestele se paseaza si se freaca cu margarina pana se omogenizeaza. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. La sfarsit, se pune ceapa tocata marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.foodsubs.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez basmati retete vegetariene branza sarata ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1261 viz    0 com
1231 viz    0 com
1048 viz    0 com
2412 viz    0 com
1074 viz    0 com
1093 viz    0 com
1951 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020139 (s)