News Flash:

Pasta de peste

2 August 2011
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de peste
Ingrediente: 2 conserve de peste in uleiceapa 100 g margarina zeama de lamaie sare piper Mod de preparare: Dupa ce se scurge de ulei, pestele se paseaza si se freaca cu margarina pana se omogenizeaza. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. La sfarsit, se pune ceapa tocata marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.foodsubs.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez basmati retete vegetariene branza sarata ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1337 viz    0 com
1257 viz    0 com
1087 viz    0 com
2485 viz    0 com
1118 viz    0 com
1122 viz    0 com
1998 viz    0 com
1132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019187 (s)