News Flash:

Pasta de masline

18 Octombrie 2011
2857 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de masline
Ingrediente: 400 g masline verzi sau negre fara samburi piper alb macinat 6 linguri ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Maslinele se taie fin, cu un cutit bine ascutit, dupa care se pipereaza, se incorporeaza uleiul si se mixeaza pana devin o pasta uleioasa. Se toarna intr-un borcan sterilizat, se acopera cu ulei si se inchide ermetic. Se pot adauga, dupa gust, ierburi aromate sau seminte (usturoi sau patrunjel, de exemplu) inainte de a zdrobi maslinele. Se consuma pe felii de paine prajita sau cu pateuri. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


prosciutto crudo retete vegetariene rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
2126 viz    0 com
1650 viz    0 com
3664 viz    0 com
1962 viz    0 com
1122 viz    0 com
1000 viz    0 com
5097 viz    0 com
1116 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017291 (s)