News Flash:

Pasta de macrou afumat

7 Septembrie 2011
2785 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de macrou afumat
Ingrediente: 350 g macrou afumat 175 g crema de branza 75 g unt moale 2 linguri de zeama de lamaie piper macinat 1 lingura de arpagic tocat marunt Mod de preparare: Mai intai se marunteste pestele, cu mana. Apoi se adauga untul si crema de branza si amesteca bine, pana se formeaza pasta. Se adauga zeama de lamaie si arpagicul. La final se pune un pic de piper. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala macrou afumat supa unt piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1368 viz    0 com
1397 viz    0 com
2087 viz    0 com
1484 viz    0 com
1547 viz    0 com
1250 viz    0 com
2557 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014337 (s)