News Flash:

Pasta de linte

27 Aprilie 2011
2286 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de linte
Ingrediente: - 200 g linte uscat?, - 40-50 g ulei, - sare, - piper, - 1 lingura zeama de lamaie, - 1-2 catei de usturoi, - 1 lingura smantana, - chimen m?cinat Mod de preparare: Lintea se pune la inmuiat in ap? pana se umfl?. Se fierbe, apoi se scurge bine de ap?. Se paseaz? cu blenderul si se amestec? treptat cu ulei, zeam? de l?mâie, smântân?, usturoi pisat. Chimen, sare si piper se pun dup? gust. Dac? amestecul este prea gros se mai subtiaz? cu smântân?. Pasta obtinut? se serveste pe felii de pâine pr?jit?.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1276 viz    0 com
1172 viz    0 com
1429 viz    0 com
1709 viz    0 com
1051 viz    0 com
2173 viz    0 com
3282 viz    0 com
1338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012902 (s)