News Flash:

Pasta de linte

27 Aprilie 2011
2336 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de linte
Ingrediente: - 200 g linte uscat?, - 40-50 g ulei, - sare, - piper, - 1 lingura zeama de lamaie, - 1-2 catei de usturoi, - 1 lingura smantana, - chimen m?cinat Mod de preparare: Lintea se pune la inmuiat in ap? pana se umfl?. Se fierbe, apoi se scurge bine de ap?. Se paseaz? cu blenderul si se amestec? treptat cu ulei, zeam? de l?mâie, smântân?, usturoi pisat. Chimen, sare si piper se pun dup? gust. Dac? amestecul este prea gros se mai subtiaz? cu smântân?. Pasta obtinut? se serveste pe felii de pâine pr?jit?.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1341 viz    0 com
1219 viz    0 com
1463 viz    0 com
1741 viz    0 com
1082 viz    0 com
2218 viz    0 com
3390 viz    0 com
1373 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019500 (s)