News Flash:

Pasta de linte

27 Aprilie 2011
2394 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de linte
Ingrediente: - 200 g linte uscat?, - 40-50 g ulei, - sare, - piper, - 1 lingura zeama de lamaie, - 1-2 catei de usturoi, - 1 lingura smantana, - chimen m?cinat Mod de preparare: Lintea se pune la inmuiat in ap? pana se umfl?. Se fierbe, apoi se scurge bine de ap?. Se paseaz? cu blenderul si se amestec? treptat cu ulei, zeam? de l?mâie, smântân?, usturoi pisat. Chimen, sare si piper se pun dup? gust. Dac? amestecul este prea gros se mai subtiaz? cu smântân?. Pasta obtinut? se serveste pe felii de pâine pr?jit?.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1398 viz    0 com
1258 viz    0 com
1498 viz    0 com
1782 viz    0 com
1122 viz    0 com
2258 viz    0 com
3549 viz    0 com
1406 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012558 (s)