News Flash:

Pasta de leurda

19 Aprilie 2011
2781 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de leurda
Ingrediente: - 200g leurda - 200ml ulei de masline - 100g cascaval ras - 100g seminte de floarea soarelui - 1 ardei iute verde - 3 fire menta proaspata - 2 fire leustean proaspat - Cateva frunzulite de salvie proaspata - Frunze prospete de patrunjel - ½ lingurita cimbru uscat - ½ lingurita oregano uscat - Sare - piper Mod de preparare: Spalam foarte bine toate frunzele, le rupem in doua si le punem in robot. Adaugam ardeiul iute curatat de seminte si maruntim totul. Ca sa optin o  pasta, am transferat verdeturile in blender, am adaugat cascavalul, restul mirodeniilor si semintele si am pornit blenderul. Am adaugat uleiul incet in fir pana s-a format pasta si am asezonat. Am pus pasta pe o folie, am rulat-o si o pastrez la frigider. Este delicioasa si se poate servi simpla pe crutoane de paine sau in diferite combinatii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coc tarhon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1289 viz    0 com
1223 viz    0 com
2142 viz    0 com
1482 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014120 (s)