News Flash:

Pasta de ficat

19 Aprilie 2011
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de ficat
Ingrediente: - 400 g ficat de porc - 60 g smantana - 35 g ceapa - 1 ou - 60 g unt - 35 g untura - piper - boia de ardei - sare. Preparare: 1. Cureti ficatul, il speli, il tai in bucati potrivite si il fierbi impreuna cu ceapa. 2. Il lasi apoi sa se raceasca, dupa care il treci prin masina de tocat cu sita deasa. 3. Amesteci ficatul uniform cu unt, smantana, untura, boia, sare si piper. 4. Tii pasta la rece. 5. Decorezi pasta de ficat cu felii de ou rascopt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anghila smantana oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6050 viz    0 com
1015 viz    0 com
1410 viz    0 com
4018 viz    0 com
2163 viz    0 com
1111 viz    0 com
1650 viz    0 com
962 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017507 (s)