News Flash:

Pasta de fasole rosie cu iaurt

13 Ianuarie 2014
2745 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva de 500 g fasole rosie
1 lingurita sare cu arome de usturoi
1 lingurita chimen macinat
1 cana marar prospat tocat
1 cana iaurt degresat
1 ardei gras verde
1 cana rosii cherry
1 cana baby-morcovi
1 cana buchetele broccoli

Mod de preparare:

Din conserva de fasole se scurg 50 ml lichid. Fasolea si restul de lichid se paseaza cu ajutorul unui blender impreuna cu chimenul si sarea. Se amesteca apoi crema obtinuta cu iartul si mararul tocat si se asaza pe un platou. Se garniseste cu legume proaspete si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1040 viz    0 com
1176 viz    0 com
1172 viz    0 com
1098 viz    0 com
1120 viz    0 com
1741 viz    0 com
1458 viz    0 com
1046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013987 (s)