News Flash:

Pasta de fasole rosie cu iaurt

13 Ianuarie 2014
2675 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva de 500 g fasole rosie
1 lingurita sare cu arome de usturoi
1 lingurita chimen macinat
1 cana marar prospat tocat
1 cana iaurt degresat
1 ardei gras verde
1 cana rosii cherry
1 cana baby-morcovi
1 cana buchetele broccoli

Mod de preparare:

Din conserva de fasole se scurg 50 ml lichid. Fasolea si restul de lichid se paseaza cu ajutorul unui blender impreuna cu chimenul si sarea. Se amesteca apoi crema obtinuta cu iartul si mararul tocat si se asaza pe un platou. Se garniseste cu legume proaspete si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
1144 viz    0 com
1122 viz    0 com
1027 viz    0 com
1072 viz    0 com
1686 viz    0 com
1400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014626 (s)