News Flash:

Pasta de fasole cu ceapa si pastarnac

7 Noiembrie 2013
1389 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr fasole alba
1 morcov
1 telina mijlocie
1 pastarnac
1 ceapa
3 linguri ulei
3 linguri pasta de tomate
1 ceapa mai mica pentru calit
sare
cimbru
34 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa calduta. Se taie morcovul, telina, pastarnacul si ceapa cubulete. Se pune o oala cu apa sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba se pune zarzavatul taiat si fasolea. Se adauga si cimbrul. Cine doreste poate adauga in timpul fierberii si 1 lingura de pasta de tomate.
Se lasa la fiert pana se inmoaie bine fasolea. Se scurge si se da prin masina de tocat, robot sau blender. Eu am pasat-o la robot. Asa a fost cererea, fasole pasta. Intro cratita se pun 2 linguri de ulei si o ceapa micuta. Se caleste pana devine sticloasa.
Se adauga fasolea peste ceapa si se mai las sa fiarba un pic. Daca este prea groasa pasta se mai subtiaza cu un pic de zeama. Se curata usturoiul si se zobeste bine. Cand oprim fasolea punem si usturoiul. Asa va avea o aroma mai deosebita. Se poate servi cu ceapa taiata solzisori si calita cu pasta de tomate.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1202 viz    0 com
3472 viz    0 com
1294 viz    0 com
23899 viz    0 com
2698 viz    1 com
3269 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1080 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019803 (s)