News Flash:

Pasta de dovlecei cu morcov si masline

22 Februarie 2013
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g seminte de dovleac
zeama de la un dovlecel zucchini
1 lingura sos de soia Tamari
3 linguri ulei de dovleac presat la rece
3 catei de usturoi
peperoncini dupa gust
zeama de la o lamaie
masline Kalamata pentru ornat
morcov pentru ornat

Mod de preparare:


Seminte de dovleac se hidrateaza 8 ore in apa de izvor, dovlecelul zucchini il taiem cubulete, iar cateii de usturoi ii pisam. Pastram morcovul facut spirale si maslinele pentru ornare. Restul ingredientelor le amestecam in robotul cu lama in S pana la completa omogenizare.

Pasta de dovlecei
recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omogenizare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2111 viz    0 com
2384 viz    0 com
2274 viz    0 com
1654 viz    0 com
1583 viz    0 com
1311 viz    0 com
1165 viz    0 com
2137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019315 (s)