News Flash:

Pasta de broccoli cu maioneza

19 August 2011
1891 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de broccoli cu maioneza
Ingrediente: 500 gr broccoli 150 gr maioneza un firicel de patrunjel taiat marunt o lingura de ulei de masline o lingurita sare apa Mod de preparare: Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline. Se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn. Dupa aceea se adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt, se freaca bine pana se formeaza o pasta fina si se amesteca cu maioneza si sare, dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive retete vegetariene placinte bolle patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

884 viz    0 com
1239 viz    0 com
1534 viz    0 com
1177 viz    0 com
1333 viz    0 com
1083 viz    0 com
1204 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013722 (s)