News Flash:

Pasta de broccoli cu maioneza

19 August 2011
1732 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de broccoli cu maioneza
Ingrediente: 500 gr broccoli 150 gr maioneza un firicel de patrunjel taiat marunt o lingura de ulei de masline o lingurita sare apa Mod de preparare: Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline. Se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn. Dupa aceea se adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt, se freaca bine pana se formeaza o pasta fina si se amesteca cu maioneza si sare, dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive retete vegetariene placinte bolle patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

787 viz    0 com
1120 viz    0 com
1355 viz    0 com
1037 viz    0 com
1223 viz    0 com
1116 viz    0 com
1211 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014002 (s)