News Flash:

Pasta de branza si susan

3 Mai 2011
3234 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de branza si susan
Ingrediente: 250 g branza dulce proaspata 100 g unt 1 ceapa 1 morcov 1 legatura marar 1 lingurita chimen 100 g seminte de susan 1/2 2 lingurita boia de ardei dulce sare 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Prajesti putin semintele de susan intr-o tigaie fara ulei. Macini fin 1/2 din semintele de chimen. Cureti si speli morcovul si ceapa. Dai morcovul pe razatoarea mica, iar ceapa o toci fin. Tai marunt mararul, in prealabil spalat si scurs. Amesteci branza dulce cu untul moale, la temperatura camerei, morcovul ras, ceapa si mararul. Sarezi pasta dupa gust si o condimentezi cu boia si chimen. Omogenizezi pasta, iar cu mainile unse cu ulei formezi bile pe care le treci prin susan. Le servesti dupa ce le-ai tinut la frigider 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura branza oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1085 viz    0 com
3547 viz    0 com
3997 viz    0 com
1175 viz    0 com
3427 viz    0 com
1672 viz    0 com
1605 viz    0 com
1089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019219 (s)