News Flash:

Pasta de branza - Körözött

24 Februarie 2016
6337 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa medie
250 g de branza de vaci semi-degresata
1 lingurita cu varf de boia
1/2 lingurita seminte de chimen
1praf de sare
piper negru
3 linguri cu varf de smantana

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa.
2. Marunteste branza si amestec-o cu boia.
3. Potriveste totul de sare si piper. Omogenizeaza.
4. Adauga ceapa. Omogenizeaza.
5. Incorporeaza smantana si amesteca bine.
Serveste cu verdeturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasta branza pasta picanta antreuri branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013474 (s)