News Flash:

Pasta de branza cu sunca si marar

4 Ianuarie 2013
3054 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri branza de vaci mai grasa
5 felii sunca de Praga
2 linguri smantana
1 lingurita marar verde
putina sare

Mod de preparare:

Punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o crema fina. Daca este cazul puteti sa mai adaugati smantana. Rosiile le taiem un capacel si le scobim, apoi le lasam sa se scurga pe un servet de hartie cu fata in jos. Le umplem cu spritul si le ornam cu o frunzulita de patrunjel verde.
Puteti inlocui smantana cu maioneza. In acest caz puneti jumatate din cantitate.

Pasta de branza cu sunca si marar recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana marar verde sare blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4154 viz    0 com
2354 viz    0 com
1628 viz    0 com
7498 viz    0 com
7852 viz    0 com
3166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)