News Flash:

Pasta de branza cu sardine

18 Aprilie 2011
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de branza cu sardine
Ingrediente: 200 gr branza proaspata de vaci 1 lingura plina cu smantana (sau iaurt) 1 conserva fileuri de sardine in ulei (de 100 gr) 1/2 ceapa 1/4 legatura patrunjel 1 lingura suc de lamaie putin chili (sau 1 varf lingurita harissa) sare, piper Preparare: 1. Puneti in blender branza, smantana, sardinele scurse de ulei, sucul de lamaie, ceapa tocata si patrunjelul. Condimentati dupa gust cu sare, piper si chili. * sfat: in loc sa cumparati branza de vaci si smantana separat, puteti folosi o cutie de branza Fagaras, are exact consistenta care trebuie pentru aceasta reteta. 2. Mixati bine pana totul de vine o pasta spumoasa. 3. Serviti pe paine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1605 viz    0 com
933 viz    0 com
1265 viz    0 com
1606 viz    0 com
1086 viz    0 com
1280 viz    0 com
1183 viz    0 com
2931 viz    0 com
2291 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012994 (s)