News Flash:

Pasta de ardei - Preparat de toamna

19 Septembrie 2017
3037 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2,5 kg ardei capia rosu
0,5 kg rosii bine coapte
1 lingurita sare
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Legumele se spala si se taie felii curatandu-le de cotor, apoi se mixeaza la blender sau cu un mixer vertical. Sucul rezultat se pune la fiert intr-un vas incapator cu fundul mai gros unde se fierbe la foc mediu timp de 3 ore apoi se adauga sare si zahar si se mai fierbe inca 10 minute.

Pasta de ardei capia cu rosii se pune fierbinte in borcane bine sterilizate si se acopera cu capace, se intorc borcanele cu capacele in jos pentru 5 minute apoi se intorc din nou cu capacele in sus.
Borcanele se fierb timp de 10 minute intr-un vas cu apa pentru a tine mai bine peste iarna, iar cand s-au racit se depoziteaza in camara. Are un gust minunat, da culoare si aroma mancarurilor, este un preparat natural care nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie.

Reteta de pasta de ardei ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare blender mixer vertical
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014878 (s)