News Flash:

Pasta cu speck si ciuperci

31 Octombrie 2011
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta cu speck si ciuperci
Ingrediente: 3oo gr paste scurte 200 gr ciuperci 10 gr unt 100 gr speck 1 ceapa 1 morcov parmezan ras ulei de masline Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov. Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci, ceapa si morcov. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute. Pastele se fierb in apa fierbinte cu sare. Cand sunt gata scurg si se adauga peste ciuperci si speck. Se amesteca la foc potrivit 2-3 minute, pentru ca pastele sa se insaporesca. Se serveste cu parmezan ras. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste colorate paste ciuperci unt grana fasole sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

964 viz    0 com
1655 viz    0 com
1659 viz    0 com
1050 viz    0 com
1622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016228 (s)